Sombere gedachten lijken André Hazes bezig te houden. De zanger vreest dat het nooit meer goed komt…

Komt het ooit nog goed tussen Rachel Hazes en haar dochter Roxeanne? André denkt dat de breuk tussen zijn moeder en zijn zus niet meer te lijmen valt. Hij legt uit waarom…

“Ik denk dat het te laat is daarvoor eerlijk gezegd. Ik zie het somber in na al die jaren”, publiceert Mediacourant een uitspraak die André Hazes deed bij Radio 538. André ziet het als volgt…

“De band tussen hen is natuurlijk anders dan die van mij met m’n zus en die van mij en m’n moeder. Ik ben niet boos op een van de twee, maar dat zijn zij wel op elkaar nu.” En dan is er één sombere gedachte die André Hazes teistert…

André Hazes senior overleed op 53-jarige leeftijd en dat is net de leeftijd die Rachel nu heeft. En dan ziet de zanger één droevig scenario…

“Het zou zonde zijn als we allemaal te laat zijn. Ik heb precies dezelfde gedachte, maar ik kan dat niet voor hen bepalen”, geeft André Hazes in een gesprek met Radio 538 toe dat hij het allemaal ‘best wel zielig’ vindt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.