Jan Smit heeft altijd verkondigd dat hij op zijn veertigste zou stoppen met zingen, en die datum nadert met rasse schreden. Maar Jan komt nu met een opvallende reactie…

Jan Smit heeft na zijn burn-out duidelijk voor zichzelf en zijn gezin gekomen. Toch komt de zanger nu met nieuws dat als muziek in de oren van de fans zal klinken…

Jan Smit kondigde altijd aan dat hij op zijn veertigste zou stoppen met zingen, maar daar lijkt de zanger nu op terug te komen. En dat net dánkzij zijn burn-out… Jan legt uit hoe hij het nu ziet…

“Dat heb ik altijd gezegd, ja. In de periode dat ik driehonderd dagen per jaar onderweg was en geen tijd had voor leuke dingen”, onthult Jan Smit in Het Belang van Limburg waarom hij vroeger altijd verkondigde dat hij op zijn veertigste zou stoppen met zingen. Maar nu liggen de kaarten anders…

“Maar als ik het met mijn mindset van vandaag bekijk, denk ik dat ik er nog wel enkele jaren kan bijdoen”, pakt Jan Smit in de Belgische krant uit met goed nieuws voor de fans. Al voegt de zanger er meteen één belangrijke nuancering aan toe…

“Ik ga dus niet meteen stoppen, maar wie weet denk ik daar morgen weer helemaal anders over”, benadrukt Jan Smit in Het Belang van Limburg. Slechts één iets zal doorslaggevend zijn in die beslissing…

“Het enige wat echt van tel is voor mij, is het welzijn van mijn gezin. Zo lang het goed met hen gaat, is voor mij elke dag een cadeautje”, verduidelijkt Jan Smit in de Belgische krant.

En zo lijken de fans van Jan Smit nog niet meteen te moeten vrezen voor een afscheid van hun idool.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.