Sylvie Meis voelt zich opnieuw klaar om te daten nadat haar huwelijk met Niclas Castello op de klippen lopen. Maar daten gebeurt wel onder strikte voorwaarden…

Sylvie Meis laat zich liever niet uit over haar scheiding, maar over haar leven als vrijgezel en hoe ze aan het daten is wil ze enkele onthullingen doen…

In Beau Monde onthult Sylvie Meis dat ze bepaalde regels verbindt aan het daten: “De eerste maanden niet in het publieke oog, want dan bemoeit iedereen zich ermee”, waarschuwt Sylvie Meis potentiële partners. En dan wil Sylvie er nog één iets aan toevoegen…

Mannen die dankzij haar een BN’er willen worden, moeten niet al te veel hoop koesteren: “Mocht er iemand komen, dan zal ik het weinig over hem hebben, niet het achterste van mijn tong laten zien”, benadrukt Sylvie Meis in Beau Monde. Sylvie ziet het als volgt…

“Ik ben sowieso vrij neutraal in de dingen die ik zeg”, voegt ze eraan toe. “Sommige mensen zijn heel uitgesproken en bouwen daar een hele carrière omheen. Ik niet. Het zit niet in me. Ook heb ik partners die verwachten dat ik neutraal door het leven manoeuvreer”, aldus Sylvie Meis in Beau Monde.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.