Tien nieuwe kandidaten strijden om de titel Beste Thuisbakker van Nederland 2022-2023. Op de website van Heel Holland Bakt en op de Instagrampagina worden Amel, Ben, Erna, Fons, Geraldine, Ingrid, Jan, Mercedes, Sander en Zineb geïntrodueerd. Het tiende seizoen van Heel Holland Bakt start op zondag 18 december om 20.25 uur bij MAX op NPO 1 met een spetterende jubilieumaflevering. Uiteraard zijn Andre van Duin, Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven weer van de partij.

Heel Holland Bakt is vanaf zondag 18 december terug bij MAX om 20.25 uur op NPO 1. En hoe?! In de befaamde HHB-tent gaat de enige afvalwedstrijd waar je van aankomt op spectaculaire wijze van start met een lading kersverse thuisbakkers. Het is het jubileumseizoen, dus we beginnen met een passend thema: 10-jarig jubileum. Bakkers klaar? Bakken maar!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.