Geraldine Kemper deed enkele opvallende onthullingen over haar liefdesleven. Zo bekende Geraldine dat ze vreemdging… En niet eenmalig…

“Ik ben in elke relatie vreemdgegaan”, klinkt het opvallend openhartig bij Geraldine Kemper in Weekend. En dat hoeft niet te verbazen, meent Geraldine…

Monogamie vindt Geraldine Kemper maar een achterhaald gegeven dat ons werd opgelegd door de kerk. Met haar nieuwe vriend probeert Geraldine echter een andere aanpak…

Geraldine en haar nieuwe vriend Freek maakten duidelijke afspraken over hoever ze mogen gaan in hun relatie. En Geraldine probeerde alweer iets nieuws…

Het koppel had onlangs hun eerste triootje. Met een andere vrouw. “Ik vond het best leuk om ernaar te kijken toen mijn vriend het met haar deed”, onthult Geraldine Kemper in haar podcast met Gwen van Poorten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.