Prinses Laurentien kreeg onlangs opvallende complimentjes. En die zullen haar zeker geraakt hebben als moeder…

Gravin Eloise sprak vol lof over haar ouders. Laurentien en Constantijn werden bedolven onder de mooie woorden…

“Ze zijn zo slim, dus ik zit wel altijd van: ik kijk heel erg naar jullie op”, lezen we in Party. Eloise noemt haar ouders ook heel erg ‘openminded’. Al is er meer wat Eloise bewondert bij haar ouders…

“Ook hoe ze samen zijn. ze kunnen gewoon samen discussiëren enzo. het is niet altijd dat ze dezelfde leuke weg bewandelen”, onthult Eloise over het liefdesleven van Laurentien en Constantijn. Maar ze kunnen er wel op een normale, volwassen manier over praten. Eloise koestert dan ook één diepe wens…

“Dat wil ik echt later ook gewoon zo. Mijn ouders zijn echt een voorbeeld voor me”, klinkt het bij een trotse dochter Eloise in Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.