De zaak Yvonne Coldeweijer vs Samantha Steenwijk blijft nazinderen. In de podcast ‘De Juice Show’ vertelde Coldeweijer dat de vriendin van Samantha Steenwijk Yvonne heeft proberen te duwen in de rechtszaal. “Ja, ik heb dit nooit eerder verteld. Zij stormde dus op mij af voordat we naar binnen liepen. En toen is dus een juriste die mee met mijn advocaat was, er voor gesprongen. Ik wist dit dus niet, ik hoorde dit pas achteraf”, reageert Coldeweijer in de podcast.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.