In Vlaanderen is een nieuw seizoen van The Masked Singer van start gegaan en nu al gonst het van de geruchten dat niemand minder dan Tom Waes schuil gaat onder het imposante pak van Minotaurus. Hoe reageert de televisiemaker zelf?

Veel mensen kijken in de richting van Tom Waes als ze de identiteit zoeken van ‘Minotaurus’ in The Masked Singer. Tom Waes reageert nu zelf op het gerucht…

“Ik ben daar zelf totaal niet mee bezig”, klinkt het bij Tom Waes in Dag Allemaal. “Of misschien wel?” voegt de televisiemaker er met een vette knipoog aan toe. Zelfs in zijn familie wordt hij verdacht…

“Mijn dochter haat mij, die zit de hele tijd achter mij aan: ‘Zijde gij het?’” En dan kan Tom Waes slechts één conclusie trekken…

“Ik vind het héérlijk”, lacht Tom Waes in Dag Allemaal. “Ik kan haar daar zo hard mee pesten. Zelfs bij mijn gezin ben ik dus verdacht.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.