Tom Waes moest na zijn zware val met de fiets een hele poos revalideren. En als vrijgezel moest hij ook de hulp inroepen van vrienden en familie…

In een gesprek met Het Laatste Nieuws geeft Tom Waes toe dat het ergste achter de rug is. Maar de pijn was verschrikkelijk, geeft de tv-maker toe…

“Als ik toen voelde dat ik moest niezen, dan begon ik op voorhand al te bleiten omdat ik wist dat het verschrikkelijk pijn zou doen”, geeft Tom Waes toe in Het Laatste Nieuws. En er was nog een ander probleem…

“Bovendien kon ik niets doen of vastpakken, maar gelukkig heb ik zoveel goede vrienden die voor mij gekookt hebben of eten brachten. Of mij gezelschap kwamen houden, want ik zat moederziel alleen thuis”, bekent Tom Waes. Hoe reageerden zijn kinderen?

“Ook mijn kinderen Isah en Milo hebben goed voor mij gezorgd. Die schrikken er trouwens al niet meer van als hun vader iets ergs overkomen is”, reageert Tom Waes al met een kwinkslag in  Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.