Opvallend nieuws over Maxime Meiland roept heel wat vragen op. Speelt Maxime een spelletje?

Jan Dijkgraaf schreef de biografie van Maxime en daarin doet hij enkele opvallende onthullingen. De huisbiograaf van de Meilandjes wil één ding duidelijk maken…

Dijkgraaf meent dat de dochter van Martien Meiland en Erica Renkema heel wat verstandiger is dan veel mensen denken… Tegen zijn echtgenote formuleerde de schrijver het als volgt…

“Als ik dan weer thuiskwam na een sessie met haar, zei ik tegen mijn vrouw: ‘Elke keer stijgt ze verder in mijn achting, zo volwassen en verstandig als ze is.'”, onthult Jan Dijkgraaf in Weekend. En dan wil Dijkgraaf één gerucht over Maxime de wereld uithelpen…

“Iedereen denkt dat ze en halve Martien is, met dat gillen en ‘geld interesseert me niet, als ik maar kan pinnen’, maar zij is daarin veel meer Erica. Veel zakelijker en nuchterder. Dat vond ik heel opvallend”, aldus Jan Dijkgraaf in Weekend. Dijkgraaf geeft nog een duidelijk voorbeeld hoe Maxime in het leven staat…

Maxime Meiland koopt de kledij voor haar dochtertjes gewoon bij de Zeeman. Wie in Noordwijk in een luxevilla van 2,5 miljoen euro koopt, zou daar misschien op neerkijken, maar dat is dus niet het geval voor Maxime Meiland.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.