Verdwijnt Wendy van Dijk binnenkort van ons televisiescherm? De presentatrice lijkt nu reeds haar afscheid voor te bereiden…

Het gaat al lang niet goed met de kijkcijfers van Wendy van Dijk en nu haar echtgenoot niet langer haar kan verdedigen als haar directe baas, lijkt het einde nabij. Ook Wendy zelf broedt al op een plan B…

Wendy van Dijk heeft alvast een back-upplan klaar voor als het ooit stopt voor haar als presentatrice. Wendy heeft immers nog een andere passie…

Zo is Wendy van Dijk ook een gezondheidspredikant en positiviteitsgoeroe, lezen we op Mediacourant. En daar heeft ze een heel platform omheen gebouwd. Wendy legt uit wat het plan is…

Wendy van Dijk bevestigt dat ze dat platform wil voortzetten mocht haar televisiecarrière ooit ten einde komen. In Weekend verduidelijkt Wendy hoe ze dat concreet ziet…

“Ik vind de combinatie zo fijn omdat ik mijn tv-werk heel leuk vind, maar als dat zou stoppen, dan hoop ik dat al het andere op deze manier kan blijven voortbestaan”, onthult Wendy van Dijk over haar toekomstplannen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.