Vera Dijkstra en Sercan uit Big Brother genieten momenteel van een veel te korte vakantie in Egypte. De afgelopen maanden zijn Vera en Sercan steeds dichter naar elkaar toe gegroeid en dat vinden hun fans uiteraard super.

Vera en Sercan heeft trouwens wat te vieren en dat mag iedereen weten. “Half jaartje samen met de liefste. I love u so much”, schrijft Vera op haar sociale media.

Wat kan de liefde mooi zijn, niet?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.