Prinses Ariane staat op een kantelpunt van haar jonge leven. Verandert de 16-jarige prinses volgend jaar van school?

Prinses Ariane straalde op Koningsdag en de jongste dochter van Willem-Alexander en Máxima bleek niet langer dat ietwat timide meisje van weleer te zijn. Als een zelfverzekerde jonge vrouw sprak ze met de pers…

Ariane bevestigde voor de microfoon van Sander Paulus van RTL Nieuws dat ze níet in de voetsporen van haar zus Alexia zal treden…

Ariane zal volgend jaar niet naar het Atlantic College in Wales trekken waar haar zus Alexia de voorbije twee jaar studeerde. Daarop had Ariane een duidelijk antwoord klaar…

“Ik ga niet mijn zus achterna naar Wales, nee”, sprak Ariane duidelijke taal. Al liet onze jongste prinses evenmin het achterste van haar tong zien. Verandert Ariane toch van school? Eén iets werd duidelijk…

“Momenteel zit ik nog in de vierde en ik ben me nu aan het focussen op het nu. Daar zit ik met mijn gedachten”, publiceert de website All Things Amalia een uitspraak van de zestienjarige Ariane. Maar dan valt één iets wel op…

Ariane laat wel netjes in het midden of ze haar vijfde en zesde middelbaar op het Sorghvliet zal blijven of ergens in het buitenland haar Internationaal Baccalaureaat wil halen. Mogelijk verandert dus ook Ariane nog van school…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.