Moet er een verbod komen op de muziek van André Hazes? In de media klinkt plots een opvallend geluid…

De Vlaamse zanger Bart Peeters mocht voor het nieuwe RTL 4-programma ‘Tulpen uit Antwerpen’ géén covers brengen van liedjes van Marco Borsato of Lil Kleine. En dan volgt er plots een opvallende uitspraak…

RTL 4 wilde niet weten van nummers van artiesten die betrokken waren ‘in dit soort situaties’, omschreef de zender het wel heel summier. Maar wat dan met de nummers van André Hazes?

Wat dan met de liedjes van wijlen André Hazes senior, vraagt Privé-baas Evert Santegoeds zich luidop af bij Shownieuws? Evert Santegoeds verduidelijkt waarom RTL dan best ook geen liedjes van André Hazes meer draait…

“Als je Hazes-liedjes wil zingen kan het eigenlijk ook niet, als je weet wat Rachel zelf verteld heeft over hoe oud ze was toen ze met André in bed lag”, sneert de Privé-baas in Shownieuws naar de controversiële beslissing van RTL 4.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.