Deze week won Charlotte de Power Of Nomination in ‘Big Brother’. Zij heeft woensdagavond twee namen mogen doorgeven in de dagboekkamer en die twee mensen zijn samen met Jason – die eerder deze week al via een spel werd genomineerd – genomineerd.

Iedereen is er bijna 100% zeker van dat Charlotte Ali en Bart genomineerd zal hebben en vooral Ali zit daarmee alweer in zijn maag. Mocht Ali een vrouw zijn geweest, dan werd die de dramaqueen van de nominaties genoemd, want Ali kan er wat van.

Al probeerde Ali Charlotte stille hints te geven dat hij altijd alles voor Charlotte gedaan heeft en haar eerder ook enkele voordelen gaf, hij voelt de bui van de nominaties hangen.

“Het zal voor mij de pijnlijkste van al zijn. Tuurlijk, maat. Het zou mij echt raken”, vertelde hij tijdens een gesprek met Danny. De vorige drie weken werd Ali genomineerd door Bart, Jason en Michelangelo, telkens overleefde hij.

“Ik ben deze week een grote kanshebber om er alweer op te staan, door een grote vriendin van me”, gaat Ali verder. “Ik zou Charlotte niet nomineren, dat kan ik u wel zeggen. In deze fase had ik dat niet gedaan en dat weet zij ook. Maakt niet uit maat. Iedereen maakt zijn of haar keuze, we zullen wel zien. 99% kans dat ik erop sta en als ik er niet op sta, dan geef ik een feestje”, reageert Ali nog.

Als Ali straks op de nominatielijst staat, dan zal er wellicht weer een donderwolk op zijn gezicht te zien zijn, want dat is toch wel één van de vele ‘problemen’ van Ali. Hij heeft een gat in zijn hand en kan geen coins houden en dat leverde hem eerder al heel wat problemen op. Voor de rest is het zeker een toffe gast, maar er zijn karaktertrekjes waar hij nog aan moet werken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.