Moet Yvon Jaspers zich zorgen maken? De presentatrice van Boer Zoekt Vrouw lijkt aan een ramp ontsnapt te zijn…

Tina Nijkamp solliciteerde vorig najaar voor de functie van televisiebaas bij de NPO. En dat ze uiteindelijk niet werd aangenomen, blijkt een zegen te zijn geweest voor Yvon Jaspers. 

Nijkamp meent dat de dalende kijkcijfers van Boer Zoekt Vrouw volledig te wijten zijn aan Yvon Jaspers die de kijkcijferanaliste ‘verschrikkelijk’ vindt. En dan wordt één ding duidelijk…

Dat het datingprogramma voor boeren zo’n klappen kreeg in de kijkcijfers en bijna een miljoen kijkers verloor, ligt volgens Tina Nijkamp vooral aan de presentatrice: “Ik denk dat het vooral aan Yvon Jaspers ligt die de kandidaten behandelt alsof het kinderen zijn.”

Gijs Groenteman gaat er verder op in in ‘Van Roosmalen & Groenteman’: “Meer dan vroeger? Ze wordt steeds kinderachtiger? Ze wordt ouder en steeds infantieler?” Tina Nijkamp benadrukt dat Yvon Jaspers tevreden moet zijn dat ze niet haar nieuwe baas werd, want anders had ze er sowieso een opmerking over gegeven…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.