Is het nodig dat we ons de vraag stellen waarom Monique Westenberg een verkeerde beha aanheeft? Het antwoord is duidelijk…

Catherine Keyl ergert zich aan de harde manier waarop er bericht wordt over BN’ers. En niet alleen aan de harde manier, ook aan iets anders ergert ze zich…

De kleinste details worden (over)belicht, aldus Catherine Keyl in Weekend. “Heel die familie Hazes komt mij mijn neus uit. Echt. Het interesseert me geen h0l wat er met ze is, niks.” De boodschap van Catherine Keyl is duidelijk…

“Laat me met rust!” zucht Catherine Keyl als ze weer maar eens de naam Hazes onder ogen krijgt. Catherine Keyl legt uit waarom ze zich zo ergert aan die alomtegenwoordigheid van André Hazes en Rachel Hazes…

“Er is elke week wel wat. Dan heeft de moeder van zijn zoontje (Monique Westenberg, red.) de verkeerde beha aan, dan zegt zijn moeder wat in de media, dan is er weer een ex-vriendin van André met Rachel op stap geweest. Kan mij het allemaal schelen”, zucht Catherine Keyl in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.