De Big Brotherbewoners werden zondagochtend met de neus op de feiten gedrukt: het is money-week en dat mag je letterlijk nemen. Deze week geen overaanbod aan eten, maar werkelijk voor alles betalen. De coins zullen goed van pas komen, want in the wall zitten heel wat zaken die zij dagdagelijks kunnen gebruiken. Alleen is dat niet gratis maar moeten er keiharde coins betaald worden voor wat zij willen.

Die coins werden zaterdagnacht nog aangevuld: via een dilemmaspel kozen vijf bewoners voor 10 extra coins. Onder hen onder andere Rob die bankroet was en Ali.
Die extra coins zullen deze week goed van pas komen, want voor suiker, snoep, brood, vlees en al de rest al betaald moeten worden. Alle snoep, koffie, brood, vlees, … werd weggehaald door Big Brother. De vraag is nu wie er coins zal willen opofferen….

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.