De communicatie van de productie naar de deelnemers toe is een werkpuntje voor de volgende editie van ‘Big Brother’. Na minder dan een week zijn al meerdere verschillen wat de Vlamingen en Nederlanders mochten boven water gekomen.

Zo kregen de Nederlandse kandidaten te horen dat zij maar één koffer mee mochten brengen, de Vlamingen mochten er twee mee het huis in nemen. En dat is niet het enige verschil.

De Nederlanders mochten niet meer dan 100 milliliter vloeistof in een bus meenemen. Het gevolg is dat zij badschuim in meerdere kleine flesjes hebben moeten gieten. Het was Bart die zich dit weekend afvroeg waarom de Nederlanders allemaal kleine flesjes in de schuiven van de badkamer hadden staan.

Volgens Bart is daar tegen hem nooit iets over gezegd. “Ik heb zelfs een fles met een inhoud van 600 milliliter bij, niemand heeft daar een probleem over gemaakt”, reageert de militair.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.