Waarom wil Frans Bauer niet in zijn eigen zwembad? De volkszanger heeft een prachtig zwembad in zijn tuin, maar durft er nauwelijks in zwemmen. Wat is er aan de hand?

Sowieso vindt Frans Bauer een zwembad levensgevaarlijk als er jonge kinderen in de buurt zijn. Mochten er ooit kleinkinderen komen dan moeten we het ding misschien dicht gooien, lacht de zanger in Weekend. Maar dat zou misschien helemaal niet zo’n groot gemis zijn…

Frans Bauer geeft toe dat hij het zwembad nauwelijks gebruikt: “Ik zal je heel eerlijk vertellen, dat ding ligt hier nu al twee jaar, ik denk dat ik er vier keer in geweest ben.” Frans geeft toe dat hij er een beetje bang voor is. En dat heeft alles te maken met zijn zangcarrière…

“Ik ben bang voor oorontstekingen”, geeft Frans Bauer toe in Weekend. Er bestaat immers een aandoening die het ‘zwemmersoor’ wordt genoemd en dat zou nefast zijn voor een zanger. Frans wil zijn zangcarrière dan ook niet op het spel zetten om wat baantjes te trekken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.