Een opvallend gevaar van André Hazes richting zijn moeder Rachel bij de concerten van ‘Holland Zingt Hazes’ krijgt nu een opvallende wending…

We zagen allemaal hoe André een aai over het hoofd van zijn moeder Rachel Hazes gaf tijdens zijn ‘comeback’-concert op ‘Holland Zingt Hazes’. Maar nu lekt daar bijzondere informatie over uit…

Na de aai, volgde er immers ook de liefdesverklaring van André Hazes aan Monique Westenberg. En dan kan er slechts één pijnlijke conclusie getrokken worden…

“Jij hebt mij altijd meer liefde gegeven dan ik verdiende. Je was er in goede, en hebt mij nooit laten vallen in slechte tijden”, klonk de opvallende liefdesverklaring van André aan Monique Westenberg. “Mijn hart ligt voor altijd bij jou. En ik zal nog langer van je houden.” En die boodschap kwam hard binnen bij Rachel Hazes…

“Heeft Kroketta dit eigenlijk al geliked?” vraagt Yvonne Coldeweijer zich luidop af terwijl ze de Instagram-post van André Hazes deelt. “Die liket en comment altijd alles bij André, maar kan nu wel janken, denk ik”, verwijst de roddelkoningin naar de altijd al moeilijke relatie van Rachel Hazes met ‘schoondochter’ Monique Westenberg.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.