Er komt een verrassend verhaal naar buiten over Xander de Buisonjé. Even liep het bijna fout voor de zanger…

Twintig jaar geleden stond Nederland in rep en roer toen Xander de Buisonjé Wendy van Dijk bedrogen zou hebben. Nu komt er opvallend nieuws naar buiten over die periode…

Guido den Aantrekker bracht in Story het nieuws over de affaires van Xander en dat betekende meteen ook het einde van de relatie tussen het showbizzkoppel. Even later liep Guido de zanger tegen het lijf…

“Ik kwam hem tegen in een supermarkt en hij kwam naar me toe en hij zei: ‘Eigenlijk moet ik je op je bek slaan, maar eigenlijk wil ik je gewoon bedanken’”, doet Guido den Aantrekker zijn verrassende verhaal in de podcast MISCHA. Vanwaar die ommekeer bij Xander de Buisonjé?

‘Ik was zó ongelukkig in die relatie en ik wil niet zeggen dat ik dit heel fijn vond wat er uiteindelijk gebeurd is, maar ik ben daardoor wel uit die relatie gestapt’, verduidelijkt Xander de Buisonjé dat hij Guido den Aantrekker eigenlijk wilde bedanken omdat hij hierdoor een erg ongelukkige periode kon afsluiten. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.