Yolanthe Cabau is een ‘normale’ vrouw, een vrouw die graag iets nieuws koopt en de mode dus ook volgt. Zelfs de mode voor kinderen is iets wat zij van nabij volgt. Maar woensdag draaide haar maag om toen zij een foto zag van de nieuwe collectie van modemerk Balenciaga waarin minderjarige meisjes te zien zijn die een teddybeer vast hebben gekleed in SM/bondagekleding.

“Het biljoenenmerk Balenciaga draagt bij aan de seksuele verheerlijking van jonge kinderen. Dit is geen ‘edgy’ PR. Dit is verschrikkelijk en zorgwekkend. Dit is crimineel”, besluit Cabau op haar sociale media.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.