Goedele Liekens heeft op haar sociale media een bericht gedeeld van het overlijden van de CEO en inspirator van het bedrijf Plant A Flag. De man die overleden is, is Joost Renson, niet meteen een héél bekend iemand in België.

Wat de band met Goedele is? Wel, Joost was de schoonbroer van Chris Cockmartin, de ex-man van Goedele Liekens. Daarom ook dat Merel en Céleste op de rouwbrief staan.

Joost overleed ruim een week geleden op 41-jarige leeftijd en laat een vrouw en twee kindjes na. Wij wensen de familie van Joost héél veel sterkte bij het verwerken van dit overlijden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.