Yvon Jaspers heeft goed nieuws voor de fans van Boer Zoekt Vrouw. De presentatrice voelt zich ‘een beetje getrouwd met het programma’…

“Ik ben een beetje getrouwd met dit programma. We horen bij elkaar”, getuigt Yvon in Party. “Het past als een jas en ik realiseer me hoe bijzonder dat is.”

“Dat je je zo thuis voelt in je eigen programma is een groot goed”, beseft Yvon Jaspers. En Yvon weet ook waarom Boer Zoekt Vrouw zo’n succes blijft op televisie…

“Hoe leuk is het om opnieuw mensen te begeleiden die zich zo kwetsbaar op durven stellen, misschien de komende maanden iemand ontmoeten waardoor hun leven nooit meer hetzelfde zal zijn?” klinkt het bij Yvon Jaspers in Party. En net dat blijft het ook voor de presentatrice zo boeiend houden…

“Dat verveelt nooit,” geeft Yvon Jaspers toe in Party. “Het blijft geweldig om aan nieuw geluk mee te mogen werken”, klonk het bij Yvon Jaspers op de site van KRO-NCRV.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.