Marco Borsato wordt niet vervolgd in het schandaal bij The Voice, maar die andere aangifte wordt wel nog onderzocht. Zoon Luca Borsato reageert als enige van het gezin publiekelijk op het nieuws. Luca weet niet goed hoe hij moet reageren…

Marco Borsato reageerde niet publiekelijk op het nieuws, maar zijn zoon Luca doet dat wel. Al heersen er tegenstrijdige gevoelens bij Luca…

“Ik wil bijna zeggen: ‘ik had niets anders verwacht’”, lezen we in Story een uitspraak van de zoon van Marco Borsato en Leontine Ruiters. Over één ding kan Luca duidelijk zijn…

“Ik hou van hem, ik hou van de man die hij is en ik sta altijd achter hem”, aldus Luca Borsato. Al betekent dat niet dat er op tafel gedanst werd na de bekendmaking van het nieuws. Daarover is Luca duidelijk…

“Uiteindelijk is de materie waar we over spreken wel heel heftig”, tempert Luca Borsato het enthousiasme. En Marco Borsato kent natuurlijk zijn lot nog niet over de meest besproken zaak met het minderjarige meisje…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.