Ophef in showbizzland want Gerard Joling dreigt ermee naar buiten te treden met een pak heftige onthullingen. Wie moet zich zorgen maken?

Gerard Joling speelt al langer met het idee een biografie te publiceren waarin hij álles onthult, maar één iemand hield hem altijd tegen…

Zijn vorig jaar overleden moeder had Gerard Joling gevraagd te wachten met zijn biografie tot zij er niet meer zou zijn. Kunnen we ons dan opmaken voor de publicatie van het boek?

“Leuke, grappige, minder grappige dingen heb ik altijd opgeschreven. Maar ik vind dat als je een biografie schrijft, je ook echt alles moet schrijven”, waarschuwde Gerard Joling zijn collega’s in Story. Geer leek werkelijk álles te gaan onthullen…

“Het is alles of niets”, lezen we in Story. Maar net daarom lijkt Gerard Joling nu te twijfelen. Geer doet daarover volgende uitspraak…

“En dat is nu beetje mijn dilemma. Moet ik dat wel doen?” vraagt Gerard Joling zich openlijk af in Story. Zijn collega’s lijken dus voorlopig opgelucht adem te kunnen halen, voegt Story eraan toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.