André van Duin geeft toe dat hij op 77-jarige leeftijd alsmaar vaker nadenkt over de dood en zijn eigen sterfelijkheid. En dan komt André met een opvallende uitspraak…

Sinds hij zijn grote liefde verloof en sinds hij zelf ook zwaar ziek was, staat André van Duin anders in het leven. André formuleert het als volgt…

“Je gaat wat meer over je sterfelijkheid denken”, geeft André van Duin toe in Party. André van Duin beschrijft hoe zijn leven veranderd is nadat hij zijn ziekte overwon…

“Normaal leef je er maar een eind op los en kan het niet op, maar op het moment dat je er echt dichtbij mee te maken krijgt, word je wel met de neus op de feiten gedrukt dat het allemaal zomaar afgelopen kan zijn.” En dan trok André van Duin een duidelijk les…

“Wat ik probeer, is om zoveel mogelijk van het leven te genieten en me te realiseren dat het heel bijzonder is dat ik op mijn leeftijd, ik ben afgelopen januari 77 geworden, nog zo in de belangstelling sta, nog zo meedoe en gezond ben.” De conclusie die André van Duin trekt is duidelijk…

“Ik heb heel veel dingen om erg dankbaar voor te zijn”, benadrukt André van Duin in Party. En zo kennen we hem weer…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.