Prinses Alexia was de grote afwezige op Koningsdag en nu komt er een opvallend verhaal naar buiten…

Alexia kon niet aanwezig zijn omdat ze haar eindexamens op het Atlantic College in Wales voorbereidde. Máxima onthulde wat er aan de hand was…

“We missen haar, maar ze is hard bezig met haar studie”, lezen we in Story de verduidelijking van koningin Máxima. Blijkt dat Alexia het ook bijzonder jammer vond…

“Ze heeft vanochtend drie keer gebeld. Zo graag had ze hier willen staan, met name in Rotterdam”, voegde Máxima eraan toe. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.