Negatieve berichtgeving in de pers blijft André Hazes achtervolgen. Maar klopt alles wel wat er wordt geschreven? Eén ding is duidelijk…

De muzikale comeback van André Hazes lijkt op een flop uit te draaien, dat is hoe er over bericht wordt in de media en op de roddelkanalen. Maar hoe kijkt André Hazes naar dit alles?

Patty Brard meent dat de comeback single van André Hazes junior nauwelijks gestreamd wordt en Yvonne Coldeweijer wees al meermaals op de povere ticketverkoop van zijn Ahoy-concert. André reageert nu zelf op de kritiek…

André Hazes meent bij Radio 538 dat het allemaal ‘prima’ gaat. “we verkopen gewoon hartstikke netjes”, benadrukt de zanger bij Frank Dane. Eén iets wil André benadrukken…

“Als het aan mij had gelegen was het ook binnen een uur uitverkocht, maar dat is gewoon ergens niet de realiteit ook, toch? Ik ben gewoon heel dankbaar met waar we nu staan daar”, publiceert Mediacourant de reactie die André Hazes had bij Radio 538.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.