Constantijn en Laurentien zijn nog steeds gelukkig met elkaar, maar Laurentien beseft dat haar leven er helemaal anders had kunnen uitzien. De prinses legt uit waarom…

Tijdens haar jeugdjaren hadden de spanningen in het huwelijk van haar ouders hadden een enorme impact op Laurentien…

“Als kind wist ik al dat er van alles speelde en daar werd ik in meegezogen”, lezen we een uitspraak van Laurentien in Party. En dat had verregaande gevolgen…

“Die hele ervaring heeft me heel erg gevormd en heeft me denk ik veel gevoeliger gemaakt. In elke situatie ben ik me bewust van wat er speelt tussen mensen”, verduidelijkt Laurentien. Al wil de prinses één iets benadrukken…

Laurentien benadrukt dat ze niet ontevreden is over hoe haar jeugdjaren verlopen zijn. En dan trekt de prinses een opvallend conclusie…

“Misschien was ik wel een ongelofelijk saai wicht geweest als ik een andere jeugd had gehad. Dan was ik waarschijnlijk ook nooit met Constantijn getrouwd”, blikt Laurentien positief terug op haar jeugd in Party. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.