Moeten we ons zorgen maken om André Hazes? De zanger doet alvast één opvallende uitspraak: “ik heb zoveel vijanden…”

Party schrijft dat André Hazes alsmaar minder vrienden heeft in showbizzland. Eén van z’n weinige overgebleven vrienden in 538 radio-dj Frank Dane. Tegen hem deed André een opvallende uitspraak…

“Ik heb zoveel vijanden, ik heb jou echt nodig”, publiceert Party een smeekbede van André Hazes aan de radio-dj. Wat volgde was haast een liefdesverklaring…

“Er is maar één iemand van wie ik alles accepteer en die ik echt heel graag mag en dat meen ik uit de grond van mijn hart; dat ben jij”, publiceert Party een uitspraak van André Hazes aan Frank Dane. Eén ding is duidelijk…

Een beetje steun op de radio kan André Hazes zeker gebruiken. Uit een pol van Shownieuws bleek dat 85 procent van de kijkers niet zit te wachten op de Hazes-documentaire ‘Crossroads’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.