Volgende week woensdag mag Glenda Batta zich voor de rechtbank van Amsterdam gaan verantwoorden. Glenda, die we beter kennen onder de naam Glennis Grace, werd begin dit jaar opgepakt nadat het tot een ruzie kwam in een Jumbo in het centrum van Amsterdam. Het verhaal kent u ondertussen wel.

Volgens Shownieuws komt de zaak volgende week voor en moet de zangeres samen met vier andere verdachten voor de rechter verschijnen. Volgens een woordvoerder van het Openbaar Ministerie wordt Glennis samen met een 27-jarige man verdacht van “openlijke geweldpleging, mishandeling en bedreiging met enig misdrijf tegen het leven gericht en/of met zware mishandeling”.

Voor Glennis zou dit het einde van een wel héél naar verhaal kunnen betekenen. Het is natuurlijk afwachten wat de rechter zal beslissen, maar echt zware straffen moeten we in deze zaak niet meteen te verwachten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.