Evi Hanssen gaat vanaf vrijdag op tournee met ‘Sinds ik niet meer drink’.

De presentatrice drinkt ondertussen al een paar jaar geen alcohol meer en daar voelt zij zich goed bij. Haar ervaringen deelde zij al in een boek, maar er komt dus ook een theatertour. “Zoveel mensen zijn nieuwsgierig naar de theatertour”. Vrijdag start die tour in Hilvarenbeek, nadien trekt Hanssen ook nog naar Cuijk, Panningen, Woerden, Delfs, Hoorn, Heerlen, Rosmalen, Spijkenissen, Apeldoorn, Amersfoort, Maassluis, Noordwijk, Rolland, Oosterhout, Venray, Beverwijk, Capelle aan den IJssel, Bemmel, Bergen op Zoom, Gemert en Uden.

U leest het goed, allemaal Nederlandse locaties. “Klopt, voorlopig ga ik enkel in Nederland op tournee”, reageert Evi Hanssen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.