Het lijkt nu officieel te zijn: André Hazes is terug gelukkig met Sarah. Nee niet Sarah van Soelen, maar een andere Sarah. De twee kwamen zopas samen terug van een deugddoende vakantie en het mag gezegd zijn: het koppel straalde.

Voor Nederland lijkt de relatie nog heel pril, maar als we insiders mogen geloven dan bloeit er al veel langer iets tussen de twee. Alleen wil Sarah liever niks met de schijnwerpers te maken hebben en blijft ze liever uit de spotlights.

Wat een contract met Monique Westenberg, vindt Story. De ex van André doet niks liever dan in de spotlights staan en heeft daar ook heel wat voor over. Zo duikt ze onder andere veelvuldig op in de documentaire van André, die nu te zien is op Videoland.

En die documentaire houdt André ook erg bezig. Hij is benieuwd naar wat de fans en de mensen ervan gaan vinden. Hij laat zichzelf zien op zijn goeie, maar ook minder goeie momenten en legt er zijn ziel bloot.

Sarah, zijn nieuwe liefde, die zal nog niet in de reeks te zien zijn. Maar dat is niet erg. Insiders zijn er alvast van overtuigd dat Sarah André wel kan geven wat hij nodig heeft: een eigen thuis om weer gelukkig te worden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.