Velen weten het misschien niet, alhoewel het nooit een geheim is geweest, maar Anny Schilder en John de Bever hebben ooit samen het bed gedeeld.

Na een tijdje verwaterde het contact wel tussen John en Anny, maar echt ruzie hebben ze nooit gehad. “We hadden het gewoon allebei te druk om contact te houden”, zegt Johns echtgenoot Kees in Story.

Dat mensen het verhaal over hun nacht samen nog steeds boven halen, dat laat John, Kees en Anny nog steeds lachen.

“En ik zal zelfs meer zeggen: ik zag tijdens ons recente bezoek dat ze nog steeds een beetje verliefd op elkaar zijn. En dat mag. Er is iets bijzonders tussen hen en dat zal altijd zo blijven. Maar ik ben de man van wie hij echt houdt.”

De liefde kan toch mooi zijn hé!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.