We raken maar niet uitgepraat over André Hazes en al zeker niet na het verschijnen van zijn documentaire ‘Crossroads’. Wie ook in de docureeks opduikt is zangcoach en Vocal Center-oprichter Robin van Beek.

Robin had al langer in de gaten dat het niet zo goed ging met André, en zag hoe de zanger verslaafd raakte aan alcohol. Hij sprak de zanger aan op zijn gedrag en deelde hem eerlijk mee dat het gebruik van anabolen helemaal niet goed is voor zijn stem.

“Ik probeer de zanger André het maximale uit zijn mogelijkheden te laten halen. Zingen is voor 99% een mentale kwestie als je talentvol bent. Dar gaat verder dan een zanglesje. Onze vertrouwensband is gebaseerd op eerlijkheid”, zegt Robin in Story.

Voor Robin is die directheid naar elkaar toe heel belangrijk. Iets wat volgens hem nog te veel ontbreekt in de artiestenwereld.

“Ik heb het beste met André voor. Ik wil het beste uit hem halen. Maar het is hem aan het lukken. Al gaat dat gepaard met veel tranen en weerstand.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.