De dochter van Frans Duijts was amper 15 toen ze verder ging studeren in het Belgische Koksijde aan Hotelschool Ter Duinen. Het meisje had altijd al een passie voor koken en alleen zo kon ze haar droom waarmaken.

Op nog geen week tijd verhuisde Wilhelmina van Nederland naar België om er te kunnen starten aan haar opleiding. En dat was toch even wennen voor Frans en zijn vrouw.

“In het begin was het enorm wennen dat ze niet meer thuis woonde. Maar we zien dat deze opleiding haar zo gelukkig maakt… over drie jaar studeert Wilhelmina af en dan is ze één van de jongste sterrenchefs van Nederland”, glundert Frans in Story.

En het is niet meer dan terecht dat Frans erg trots is op zijn dochter, want er zijn er maar weinigen die zichzelf een sterrenchef mogen noemen.

“Ze krijgt zelfs nu al aanbiedingen van sterrenrestaurants. We weten dus dat ze de juiste keuze heeft gemaakt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.