Heel wat Big Brother-kijkers vielen maandagochtend van hun stoel toen ze hoorden dat Lindsey het huis moest verlaten. De stemming was superspannend, net zoals in de polls. Een deel van de kijkers hoopte dat Charlotte zou vertrekken, maar dat is niet gebeurd.

De kijkers dachten namelijk dat de finale met twee Belgen en evenveel Nederlanders gespeeld zou worden en in dat geval was het niet meer dan logisch dat er een Belg naar huis gaat. Dat er twee Belgen en twee Nederlanders in de finale zouden zitten was één van de vele geruchten die door kijkers verspreid werden via de sociale media. Het is voldoende dat één iemand zoiets schrijft om een pak mensen te doen geloven dat dat effectief zo is. Niet dus!

Er gaat trouwens net voor de finale nog iemand naar huis, daarvoor kan je nu al stemmen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.