Maandagochtend heeft Lindsey het Big Brotherhuis verlaten. De polls wezen maandagochtend in die richting, al was het bijzonder close met Charlotte.

Charlotte zei de afgelopen dagen dat zij niet noodzakelijk wou winnen, maar de finale stond wel op haar bucketlist. Veel volgers dachten dat Charlotte maandagochtend zou vertrekken. Waarom? Maandagochtend deelde haar broer een foto van de rit naar Amsterdam . Tenminste, zo leek het toch. Het kon net zo goed een poging geweest zijn om de volgers op een verkeerd been te zetten.

Met Lindsey verdwijnt één van de meestbesproken bewoners in het huis. Samen met Chayron, Chelsea en Danny maakte zij stemafspraken. Zij zag haar vrienden één voor één weggestemd worden en ontsprong de dans, tot deze week dus. Exit Lindsey dus en daar neemt zij vrede mee. Lindsey was vooral de afgelopen weken een fijne kandidaat, dat mag gezegd worde;

Charlotte, Jolien, Jason en Bart blijven nog enkele dagen in het huis, één van hen zal zaterdag Big Brother 2023 winnen en de jackpot mee naar huis mogen nemen. Wie? Dat zal de komende dagen duidelijk worden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.