Maandagochtend rond 11 uur moet er weer een bewoner het Big Brother-huis verlaten. Het is een spannende strijd aan het worden, want de kijkers geven in verschillende polls op de sociale media aan dat zij Charlotte en Lindsey naar huis willen. Het lijkt dan ook een nek-aan-nekrace te worden tussen die twee. Dit is onze prognose: vandaag nemen we afscheid van Charlotte. Net zoals Danny afgelopen week willen de kijkers Charlotte al enige tijd het huis uit omwille van haar gedrag. Wij zijn benieuwd of zij ook ‘Ik wist het’ gaat zeggen als zij straks verneemt dat haar Big Brother-avontuur voorbij is.

Wij vermoeden dat Lindsey van de kijkers nog mag blijven. Sinds Danny de deur uit is, is Lindsey weer losser geworden en geniet zij meer van haar verblijf in het huis. Maar het is zo nipt dat ook Charlotte wel eens zou kunnen overleven.
Of ons vermoeden correct is, zien we straks rond 11 uur op de livestream van Big Brother.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.