Dan Karaty is er jarenlang in geslaagd een alcoholverslaving te verbergen. Ook voor zijn echtgenote. “Ik leefde in een continue leugen”, geeft de danser en choreograaf toe in TROS Kompas. Al was vooral één reactie erg confronterend voor Dan…

Ondertussen is Dan Karaty afgekickt en een einde maken aan zijn verslaving was nooit mogelijk geweest zonder de steun van zijn echtgenote, hun kinderen, en van familie en vrienden. De reactie van zijn vrouw zal hem altijd bijblijven…

“Haar trouw en het feit dat we naast elkaar bleven staan en elkaar nog steeds aan het lachen konden maken, waren geweldig”, geeft Dan Karaty toe. De reactie van Natasha was tekenend…

“Ik vind het moeilijk onder woorden te brengen wat Natasha’s onvoorwaardelijke liefde voor mij heeft betekent. Ik denk dat velen uit zo’n relatie gestapt waren, met alles wat er is gebeurd.” Maar de reactie van Natasha betekende alles voor Dan Karaty…

“Zij knipperde niet eens met haar ogen en bleef. Ongelooflijk”, klinkt het hartverwarmend en verliefd bij Dan Karaty over de onvoorwaardelijke steun van zijn echtgenote.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.