Het is finaleweek bij Big Brother en er staat heel wat te gebeuren. Maandag kregen de vier overgebleven bewoners de kans om zichzelf te promoten, dinsdag zou er opnieuw promotie op de planning staan, maar deze keer krijgen de bewoners hulp uit de buitenwereld.

Volgens onze informatie zou er dinsdag van elke bewoner een familielid of vriend in huis komen. Die bezoeker doet in het huis dan een oproep om voor zijn of haar familielid of vriend te stemmen. Dit bezoek belooft een zware beproeving te worden voor de bewoners, want het bezoek zou langskomen tijdens een freeze.

Dankzij de informatie die wij kregen kunnen wij jullie ook vertellen dat er vier keer een freeze zal zijn, verspreid over de ganse dag. Een freeze kan van ‘s morgens tot ‘s avonds. Aan een freeze hangt ofwel een beloning ofwel een straf. Het zou dus wel eens kunnen dat er 1.000 of 2.000 euro uit de pot gaat als één van de bewoners beweegt. Het zou wel eens een dure dag kunnen worden voor de bewoners. Hoe gaat Charlotte reageren als haar broer in het huis een oproep doet om voor zijn lieve zus te stemmen? Of Jolien als zij haar verloofde na drie maanden ziet opduiken? Of het jonge broertje van Jason? Bart heeft zijn dochter al gehad, zou deze keer zijn vrouw in het huis komen?

Wellicht zullen deze beelden in de aflevering van woensdag gebruikt worden waarna donderdagochtend één bewoner het huis zal verlaten.

We hoorden afgelopen weekend ook het gerucht dat er dinsdagochtend nog ex-bewoners in het huis komen, ook weer op een moment waarop de bewoners niet in de woonkamer komen. Zo zou er dinsdagochtend voor een ontbijt gezorgd worden.

Helaas vrezen wij dat al deze leuke momenten weer achter een streamlock zullen gebeuren.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.