Moeten we ons zorgen maken om Caroline van der Plas? De gezondheid van de populaire politica baart haar moeder zorgen.

“Mijn moeder maakt zich zorgen over mij en mijn gezondheid”, geeft de BBB-politica zelf toe in Story. “Of ik het nog wel volhoud.” Caroline van der Plas weet wat haar te doen staat…

“Dan probeer ik haar gerust te stellen”, verduidelijkt Caroline in Story. “Maar ik kan me wel voorstellen dat ze zich zorgen maakt.” De ongerustheid van haar moeder heeft immers een achterliggende reden…

“Ik heb recent twee keer achter elkaar griep gehad en herstel slecht”, geeft Caroline van der Plas toe in Story. Dan grijpt haar moeder meteen in…

“Dan zegt zij: ‘Neem rust, ga langs de huisarts en laat je bloed onderzoeken.’ Maar ik voel me verder gewoon fit, of ik nou ziek ben of niet”, benadrukt Caroline van der Plas in Story. Caroline verduidelijkt waarom haar moeder zo bezorgd is..

“Ik blijf haar kind. Of ik nou 55 ben, ik blijf haar jongste dochtertje”, aldus Caroline van der Plas over de hechte band met haar moeder in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.