Tom Waes onthult in het Belgische blad ‘Humo’ dat hij geleerd heeft naar zijn lichaam te luisteren. Eénmaal dreigde het fout te lopen…

“Ik heb nooit een burn-out gehad, maar ik moet er wel waakzaam voor zijn”, geeft Tom Waes toe in het weekblad.

“Een paar jaar geleden heb ik zoveel programma’s door elkaar gemaakt, dat ik aan de noodrem moest trekken”, bekent de presentator in Humo. Tom Waes besloot het roer om te gooien…

“Ik werk nog altijd even hard, maar altijd in afgebakende blokken. Dat heeft me veel opgeleverd”, aldus Tom Waes. En dan wil de televisiemaker toch één belangrijk element benadrukken…

“Als ik iets geleerd heb in het laatste jaar, dan is het wel nee zeggen. Ik zeg normaal altijd ja. En dat moet ik afleren. Dat gaat niet over goesting, maar over grenzen stellen. En over niet per se overal bij willen zijn”, verduidelijkt Tom Waes in Humo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.