De carrière van Danny de Munk zit een beetje in het slop. De zanger en musicalacteur wordt beschuldigd van verkrachting en zo’n beschuldigingen hebben altijd een grote invloed op het leven van de persoon in kwestie.

“Dit is een aanslag op mijn gezin en carrière. Een hele slechte film. Ik ben vijftien jaar geleden in een val gelopen en getaped via een telefoon. Dat plan is toen mislukt. Nu, vijftien jaar later is het ultieme duivelsplan gesmeed”, zucht Danny in Story.

Danny moet zich nu verweren tegen leugens en beschuldigingen van vijftien jaar geleden, onbegrijpelijk voor de zanger.

“Het waarom is me onduidelijk. Een vaste aangifte is al afschuwelijk, maar hetgeen… wat ons is overkomen, ik ben zo boos, mijn vrouw en kinderen krijgen de meest afschuwelijke verwensingen naar hun hoofd. Daarom kies ik voor de vlucht naar voren en ga niet achterover leunen toekijken hoe alles kapot wordt gemaakt”, citeert Story Danny in de rechtbank.

Voor 1 december zou er een beslissing moeten genomen worden, liet de rechter weten. Dan krijgen we te horen of er een getuigenverhoor zal plaatsvinden of niet.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.