Danny de Munk slaakte een zucht van opluchting toen hij niet vervolgd werd in de verkrachtingszaak die hem werd aangespannen, maar de impact op de zanger blijft enorm…

Danny de Munk durft toegeven dat deze hele zaak zijn leven toch wat verpest heeft. Ook werd niet ingegaan op een duidelijke eis van de zanger…

Uiteindelijk werd het toch geen openbare zitting, zoals Danny de Munk gevraagd had, maar een gesloten zitting. Al bekijkt Danny het positief…

“Openbaar of niet, dat maakte me niet zoveel uit. Het ging mij erom dat ik met haar in gesprek wilde. En dat is gebeurd. Inhoudelijk mogen we niets zeggen, omdat het gesprek achter gesloten deuren plaatsvond. Maar ik ben tevreden over hoe het gegaan is”, vertelt Danny de Munk aan Story. Al wil de zanger toch één element benadrukken…

“Ik vind het belangrijk dat de vrouw in kwestie niet meer als slachtoffer wordt neergezet, maar nu aangeefster wordt genoemd. Dat vind ik een groot verschil”, aldus Danny de Munk die daarmee eindelijk kan bewijzen dat hij niets strafbaars heeft gedaan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.