Marco Borsato blijft zich verschuilen en duikt nog steeds nauwelijks op in het openbaar. Maar hoe zit het met zijn vriendenkring? Blijven die hem steunen?

Connie Witteman is de vrouw die Marco Borsato en Leontine Ruiters in een ver verleden aan elkaar koppelde, maar heeft Connie nog steeds contact met haar goede vrienden?

“Ik heb Marco al zeker twintig jaar niet gesproken”, verrast Connie Witteman in Story. Hebben de twee ruzie met elkaar?

Connie ontkent dat er van ruzie sprake is. Het verwaterde contact kent een heel andere oorzaak…

“Maar Marco en Leontine kregen op een gegeven moment hun eigen leven, en ik zat ook in mijn eigen bubbel”, verduidelijkt Connie in Story. Ook al heeft Connie geen contact meer met Marco, over  het schandaal waarin de zanger verwikkeld is geraakt, heeft ze een duidelijke mening…

“Ik vind het vreselijk wat Marco nu allemaal overkomt”, benadrukt Connie Witteman in Story. “Ik kan in elk geval zeggen dat ik nooit twijfels over hem heb gehad. Nooit!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.