Een stevige langdurende ruzie tussen broer en zus, het zou niet mogen gebeuren. Toch weten André Hazes en Roxeanne Hazes er alles van. Zij lagen vijf jaar lang in ruzie met elkaar, tot Monique Westenberg zich ermee ging ‘moeien’.

Monique had eerder al voor een verzoening gezorgd tussen moeder Rachel Hazes en haar zoon, kort daarna was het ook tijd voor een verzoening tussen broer en zus. En met succes.

Al lijkt de relatie tussen broer en zus ondertussen weer wat bekoeld te zijn. Zeker nu André openlijk partij kiest voor zijn moeder na de heftige uitspraken van Roxeanne in ‘Beste Zangers’.

We vrezen ervoor dat het ooit allemaal goed zal lopen binnen de Hazes-familie. Een ruzie is er immers nooit veraf.

‘Blijvend goedmaken is kennelijk veelgevraagd in de Hazes-clan… en dit wordt allemaal ongetwijfeld nog vervolgd”, schrijft Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.