Veel geld hebben is gemakkelijk. Terwijl heel wat gezinnen met de handen in het haar zitten over het betalen van de energiefacturen, lijkt het wel alsof de familie Meiland het geld langs deuren en ramen naar buiten gooit.

En dat uit zich vooral in het kopen van veel huizen. Het aantal huizen dat ze al hebben gekocht en bewoond valt niet meer op één hand te tellen, en dat is toch behoorlijk extreem.

Toen ze uit hun chateau in Frankrijk vertrokken kocht ze een woonboerderij in Hengelo. De plannen met de boerderij werden gedwarsboomd door de gemeente en dat was meteen een nieuwe reden om al meteen weer te verhuizen.

Daarna vonden ze in Noordwijk de strandvilla van Kensington-drummer Niels van den berg. Dat zou de dertiende keer worden voor Erica en Martien om te verhuizen. De dertiende keer verhuizen, de elfde keer dat het koppel iets kocht, weet Story te vertellen.

Maar u raadt het al, ook in Noordwijk bleef het gezin niet lang plakken. Amper een jaar om precies te zijn. Het gebrek aan privacy was niet langer houdbaar en dus gingen ze op zoek naar een nieuwe woonst.

De villa werd verkocht en ze kochten hun twaalfde koophuis. Een prachtig landhuis in Noordwijkerhout, waar ze tot nu toe nog altijd wonen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.